Kids Palace


Meniul


La KIDS PALACE se pune accent major pe alimentația sănătoasă.


Beneficiem de o bucătărie autorizată DSV, dotată la cele mai înalte standarde, în care sunt preparate mâncăruri de cea mai bună calitate.

Ca parte integrantă a programului nostru complet, servirea mesei are un rol foarte important, meniul copiilor fiind elaborat și ales în funcție de vârsta și de nevoile acestora.

Mâncarea este gătită zilnic în bucătăria proprie, toate produsele fiind proaspete.

Toate meniurile sunt vizate de un medic nutriționist.

De asemenea, ne mândrim cu produsele “homemade” (pâine, compoturi, dulcețuri, toate deserturile servite copiilor, sosurile de tomate și borșul cu care acrim ciorbele).

Acordăm o mare importanță încurajării copiilor să consume cât mai multe alimente proaspete și sănătoase, în special legume și fructe. Carnea folosită la prepararea mâncărurilor este din curcan, pui și vițel.

Consumul de lichide este foarte important pentru sănătate, în acest sens școala este dotată cu dozatoare de apă plată la îndemâna copiilor, sucurile

și orice alte băuturi fiind excluse, excepție făcând compoturile “homemade”.

Știm cu toții că mâncărurile și băuturile conțin zahăr, grăsimi și conservanți și sunt aproape imposibil de evitat în societatea modernă, în care trăim. Cu toate acestea, încercăm să minimalizăm aceste influențe negative și să-i învățăm pe școlari, prin diferite metode agreate de ei, să mănânce și să bea cât mai sănătos.

Meniul este stabilit ținând cont de normele în vigoare impuse de Direcția Sanitară, de preferințele copiilor și de recomandările medicului nutriționist.