Meniul
Alimentația sănătoasă reprezintă un principiu de bază de care orice instituție care se ocupă de educația copiilor trebuie să țină cont și să îl promoveze. Kids Palace dispune de o linie tehnologică specială pentru gătit, concepută pentru a diminua compozițiile alimentare nesănătoase - precum uleiul - din alimentele servite copiilor la mesele servite în cadrul unității. Astfel, Kids Palace asigură un meniu atât gustos cât și sănătos. Prepararea mâncării se face în majoritatea cazurilor în cuptoarele multifuncționale, totul pregătindu-se prin coacere sau prin gătire la abur.

Ne mândrim cu produsele făcute în casă (pâine, compoturi, dulcețuri, toate deserturile servite copiilor, sosurile de tomate și borșul cu care acrim ciorbele).

Acordăm o mare importanță încurajării copiilor să consume cât mai multe alimente proaspete și sănătoase, în special legume și fructe. Carnea folosită la prepararea mancărurilor este din curcan, pui și vițel.

Propunem copiilor un meniu diversificat astfel încât să cuprindă toate grupele de alimente necesare unei dezvoltări armonioase a copilului.