Liceul European Bilingv

De ce să alegi Liceul European Bilingv?

Pornind de la întrebările „Cum vezi liceul ideal?” și „Care este cel mai bun liceu pe care l-ai alege?”, credem cu tărie că îți dorești: să fii respectat, să fii conectat cu toți profesorii, să fii inspirat, să gândești și nu să memorezi fără rost, să nu-ți fie indusă în niciun fel ideea de frică, să îți fie recunoscută creativitatea și gândirea critică, inovația, ingeniozitatea, să îți dezvolți punctele forte, să ai activități extrașcolare atractive, să pășești cu bucurie în suflet, să ai o comunitate în care să îti poți face prieteni și în care să fie promovat atât respectul pentru diversitate cât și drepturile celorlalți.

După 10 ani de activitate și experiență în învățământ,  Școala Gimnazială Kids Palace crește cu nivelul liceal, dând naștere unei noi entități de învățământ numită Liceul European Bilingv (LEB), cu 4 specializări autorizate de Ministerul Educației:

 •   Matematică– Informatică bilingv
 •   Științele naturii bilingv
 •   Filologie bilingv
 •   Științe Sociale bilingv

Oferta educațională

La Liceul European Bilingv se studiază toate disciplinele din curriculum-ul național elaborat de Ministerul Educației,  urmărind atât o pregatire aprofundată în limba engleză cât și o diversificare a ariilor de interes, abordarea fiind una modernă, care are la bază:

 •  Educație de calitate pornind de la un curriculum bine structurat, unde elevii beneficiază de un învățământ solid care să îi pregătească pentru admiterea la universități de prestigiu.
 •  Oportunități academice diverse, cursuri avansate, programe de excelență și oportunități de explorare în diferite domenii. Acest lucru le permite elevilor să își dezvolte interesele și să își descopere pasiunile.
 •  Resurse și facilități moderne asigurate elevilor, cum ar fi laboratoare și cabinete bine echipate, bibliotecă cu un număr mare de volume din toate  domeniile, tehnologie avansată și săli de clasă spațioase dotate cu mobilier ergonomic modern.
 •  Relații deschise între profesori și elevi, interacțiunile pozitive și sprijinul oferit de către cadrele didactice jucând un rol important în succesul academic și în dezvoltarea personală a elevilor.
 •  Program de orientare profesională, elevii primind informații și sprijin în explorarea diferitelor cariere, realizarea practică a acestora și planificarea viitorului.

Limba engleză

Orele de limba engleză dețin un procent important in curriculumul LICEULUI EUROPEAN BILINGV astfel, limba engleză se studiază in regim bilingv, 6 ore pe săptămână, indiferent de profilul ales.

Anual se organizează, în colaborare cu British Council România, pregătirea și examinarea pentru obținerea certificatelor de limbă engleză Cambridge: FCE, CAE, IELTS.

Examenul IELTS Academic este potrivit pentru elevii care au nevoie de certificare internațională de limba engleză pentru înscrierea la universitate. Examenul IELTS este cel mai popular test de limba engleză, acceptat de universitățile din întreaga lume.

ADSERVIO

Catalogul electronic, în care notele și observațiile cadrelor didactice ajung în timp real la părinți, dar și consultațiile individuale periodice cu familia, întărește comunicarea constructivă din partea profesorilor în privința evoluției școlare a elevilor.

Ca părinte, ești mai implicat în educația copilului tău

 • Ai acces de oriunde la notele și absențele sale
 • Vezi evoluția sa în timp și unde are nevoie de atenție suplimentară
 • Comunici direct, pe o platformă unică cu profesorii săi și alți părinți

Liceul European Bilingv

Anunț privind înscrierile
în clasa a IX-a

Înscrieri 2023-2024

Educație excepțională

4 profile didactice bilingve
Matematică – Informatică
Științele naturii
Filologie
Științe Sociale

Înscriere
Tarife și program
Transport

Pentru înscriere, primul pas pe care îl propunem este să ne cunoaștem. Admiterea în școală este condiționată de un interviu cu reprezentanții școlii, elevul și părinții/tutorii acestuia.

Pentru înscriere, veți avea nevoie să completați cererea de înscriere, să semnați contractul de școlarizare și să achitați taxa corespunzătoare programului școlar pentru care ați optat.

Actele necesare sunt: copie după certificatul de naștere și carnetul de vaccinări al copilului, copie după cărțile de identitate ale părinților.

Programează o vizită și hai să ne cunoaștem! Vino să descoperi cea mai modernă instituție de învățământ din sectorul 4!

Anul şcolar la liceul privat LICEUL EUROPEAN BILINGV are 10 luni, conform structurii anului școlar aprobată de Ministerul Educației. LICEUL EUROPEAN BILINGV respectă perioadele de vacanţă ministeriale.

Programul 08.00 – 14.30/15:15 are prețul de 7500 euro/an,  program care include: toate cursurile obligatorii pentru nivelul gimnazial din curriculum-ul Ministerului Educației, ore suplimentare de limba română , matematică și limba engleză, pregătiri suplimentare pentru participare la concursuri școlare, ore de consiliere pentru elevi si părinți, 1 masă principală și 1 gustare, supraveghere medicală pe perioada programului.

Taxa de înscriere este de 300 de euro și este nerambursabilă.

Taxa de materiale educaționale este de 250 de euro/an școlar se achită la înscriere/reînscriere și este nerambursabilă;

Familiile cu mai mulți copii înscrişi la LICEUL EUROPEAN BILINGV, beneficiază de 5% reducere lunară.

Liceul European Bilingv are în dotare microbuze, și poate asigura transportul copilului de la/ și către domiciliu (în zona școlii) după cum urmează:

Zona I (până în 2km) – 350 lei
Zona II (între 2 – 4 km) – 450 lei
Zona III ( între 4 – 6 km) – 550 lei

Autorizație și Acreditări

În urma evaluării  Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar, Școala Gimnazială KIDS PALACE este o instituție de învățământ acreditată de Ministerul Educației, în baza Ordinului nr. 4558 din 07.08.2017 emis de Ministerul Educației. Din data de 21 iunie 2023, KIDS PALACE a obținut autorizarea pentru nivelul liceal devinind unitatea fondatoare a Liceului European Bilingv. KIDS PALACE deține autorizații de securitate la incendiu, autorizație sanitară, autorizație sanitar – veterinară.

KIDS PALACE este școală asociată UNESCO, membră în UNESCO Associated Schools Project Network.

KIDS PALACE este membră a Consiliului Britanic în ceea ce privește programul de certificare a competențelor de limba engleză Cambridge.

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai placuta!