Kids Palace


Gradinita - Despre


KIDS PALACE este gradinița unde copiii învață jucandu-se și se joacă învățând.


Cand alegem gradinița, alegem primul pas în educație și acest lucru încarcă decizia noastră cu emoție și responsabilitate asumată.

Parinții vor întotdeauna să găsească cea mai bună solutie și de aceea noi, KIDS PALACE, le venim în întâmpinare cu un spațiu educativ la cele mai înalte standarde și cu o ofertă educațională care se concentrează pe dezvoltarea intelectuală, stimularea creativității, identificarea și valorificarea talentelor celor mici, dând frâu liber imaginației, veseliei și personalității fiecărui copil în parte.

Gradinița KIDS PALACE a luat naștere într-un cadru de poveste, unde copiii își pot dezvolta arta de a asculta, de a dialoga, capacitatea de a se pune în locul interlocutorului, de a-și depăși conflictele și de a dezvolta relații sănătoase și fericite.

Încrederea în sine, plăcerea de a învăța, onestitatea, respectul și bunele maniere sunt valori pe care le insuflăm copiilor pentru formarea lor ca adulți.

Prin pasul pe care îl face micuțul, trecându-ne pragul, trece de sub ocrotirea și îndrumarea exclusiv parentală, în grija noastră. Încrederea pe care ne-ați acordat-o, reprezintă pentru noi o mare responsabilitate pe care ne-o asumam cu bucurie și muncim din greu să o onorăm.

KIDS PALACE este gradinița unde copiii vin cu plăcere.


La KIDS PALACE copilul va trăi o multitudine de experiențe care îl vor ajuta să se descopere pe toate laturile sale: ca elev, artist, atlet, membru al comunității și mai presus de toate, ca individualitate singulară și extraordinară în unicitatea sa.

Funcționăm într-o clădire modernă, care dispune de 10 săli de curs cu multă lumină naturală, amenajate special în funcție de vârstă și profil, 3 săli pentru desfasurarea activitatilor optionale, o sală de balet, o sală de sport, spațiu special amenajat pentru desfășurarea teatrului de păpuși, 5 grupuri sanitare special create pentru cei mici, o sală de mese de peste 100 mp unde copii pot servi masa asistați de personalul gradiniței, un cabinet medical, o terasă special amenajată pentru confortul și siguranța copiilor și un spațiu de joacă exterior de peste 500 mp.

Echipa KIDS PALACE are grijă de copilul dumneavoastră pe toată durata anului, începând cu ora 8 și terminând la orele 19, excepție făcând vacanța de iarnă (24 decembrie - 3 ianuarie), vacanța de Paște și sărbătorile legale.

Asiguram transport la cerere.

Cladirea este supravegheată permanent cu sprijinul BGS.

Gradinița dispune de sistem intern monitorizare video, toată activitatea desfășurată în gradiniță fiind înregistrată.