Kids Palace


Despre noi
Putem asigura transport la cerere.

Clădirea este supravegheată permanent cu sprijinul BGS. Gradinița dispune de sistem intern de monitorizare video, toată activitatea desfășurata în gradiniță fiind înregistrată.
KIDS PALACE a luat naștere din dorința de a-i oferi copilului nostru mediul ideal pentru a-și descoperi și dezvolta aptitudinile și personalitatea. Este un loc în care copiii noștri își vor putea dezvolta împreună arta de a asculta, de a dialoga, capacitatea de a se pune în locul celorlalți, de a-și depăși conflictele și de a dezvolta relații sănătoase și fericite.

Încrederea în sine, plăcerea de a învăța, onestitatea, respectul și bunele maniere sunt valori pe care le însuflăm copiilor pentru formarea lor ca adulți.

Prin pasul pe care îl face trecându-ne pragul, copilul trece de sub ocrotirea și îndrumarea exclusivă a dumneavostră, în grija noastră. Încrederea pe care ne-ați acordat-o, reprezintă pentru noi o responsabilitate mare pe care ne-o asumăm cu bucurie și muncim din greu să o onorăm.

Funcționăm într-o clădire modernă, care dispune de 21 săli de curs cu multă lumină naturală, amenajate special în funcție de vârstă și profil, 3 săli pentru desfasurarea activitatilor optionale, o sală de balet, o sală de sport, biblioteca, laborator informatica, teren multisport spațiu special amenajat pentru desfășurarea teatrului de păpuși, 12 grupuri sanitare special create pentru cei mici, o sală de mese de peste 100 mp unde copii pot servi masa asistați de personalul instituției, bucătărie proprie, dotată la cele mai înalt standard, un cabinet medical, o terasă special amenajată pentru confortul și siguranța copiilor și un spațiu de joacă exterior de peste 500 mp.

De asemenea, beneficiem de o bucătărie dotată la cele mai înalte standard, in care sunt preparate mâncăruri de cea mai bună calitate.

Echipa KIDS PALACE este alături de copilul dumneavoastră pe toată durata anului, începând cu ora 08:00 și terminând la orele 19:00, excepție făcând vacanța de iarna (24 decembrie - 3 ianuarie), vacanța de Paște și în sărbătorile legale.