Cambridge

Școala Gimnazială KIDS PALACE este membră a Consiliului Britanic în ceea ce privește programul de certificare a competențelor de limbă engleză Cambridge.

Studiul orelor de limbă engleză din Școala Gimazială Kids Palace urmărește atât asimilarea cunoștințelor de limbă engleză la cel mai înalt nivel de către elevi, cât si pregătirea acestora pentru susținerea examenelor Cambridge, examene recunoscute de către Ministerul Educației.

În cadrul școlii sunt utilizate cursuri/ manuale publicate de edituri internaționale și materiale auxiliare adaptate nivelului și vârstei elevilor.

Astfel, în urma parteneriatului încheiat între Școala Gimnaziala Kids Palace și British Council România, în prima săptămâna din luna iunie, elevii noștri susțin în incinta școlii, examenele Cambridge, examene recunoscute de către Ministerul Educației.

Examene Cambridge

În cadrul Școlii Gimnaziale Kids Palace, elevii pot sustine examenele Cambridge, astfel:
Clasa I – examen YLE – Starters
Clasa a II a – examen YLE – Movers 
Clasa a III a – examen YLE – Movers/ Flyers
Clasa a IV a – examen YLE – Flyers/ A2 Key
Clasa a V a – examen A 2 Key/ B1 Preliminary
Clasa a VI a – examen B1 Preliminary 
Clasa a VII a – examen B1 Preliminary/ B2 First 
Clasa a VIII a – examen B2 First

Ne mândrim cu rezultatele remarcabile obținute de elevii noștri, 95% din ei obținând punctajul maxim la examenele Cambridge.

Certificatele Cambridge obținute de elevi sunt recunoscute de către Ministerul Educației, indiferent de data la care au fost obținute, ele nu au termen de valabilitate.

De exemplu, un elev care a obținut certificatul Cambridge English Entry Level Certificate in ESOL International (Entry 3) (Key), respectiv minim 140 de puncte pe Grila Cambridge, în urma examenului A2 Key sau A2 Key for Schools susținut în clasa a V-a va folosi certificatul pentru înlocuirea probei de limba engleză la admiterea în clasa a IX – a, profil intensiv engleză.

Contactează-ne

Școala Gimnazială Kids Palace

Strada Obolului nr. 10
Sector 4, București

0722.612.031
contact@kidspalace.ro

Autorizații și Acreditări

În urma evaluării  Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar,
Școala Gimnazială KIDS PALACE este o instituție de învățământ acreditată de Ministerul Educației, în baza Ordinului nr. 4558 din 07.08.2017 emis de Ministerul Educației.

Școala Gimnazială KIDS PALACE deține autorizații de securitate la incendiu, autorizație sanitară, autorizație sanitar – veterinară.

KIDS PALACE este școală asociată UNESCO, membră în UNESCO Associated Schools Project Network.

KIDS PALACE este membră a Consiliului Britanic în ceea ce privește programul de certificare a competențelor de limba engleză Cambridge.

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai placuta!