Afterschool

Ce înseamnă Afterschool Kids Palace?

Siguranță, responsabilitate și atmosferă propice dezvoltării și asimilării cunoștințelor de către elevi.

Afterschool KIDS PALACE vine în sprijinul părinților și al copiilor înscriși la școlile de stat, oferindu-le un mediu potrivit vârstei lor, propice dezvoltării și învățării, un loc în care își pot pregăti temele pentru școală. La Kids Palace, copiii găsesc un loc în care se pot destinde, interacționa cu alți copii și în care pot dezvolta noi abilități și cunoștințe.

La KIDS PALACE, copiii pot desfășura activități educaționale pe toată durata anului, cu excepția sărbătorilor legale.

În cadrul programului de afterschool, elevii pot studia limba engleză într-un program intensiv. La finalul anului școlar, urmarea parteneriatului pe care Școala Gimnazială KIDS PALACE îl are cu British Council România, elevii pot susține examenele Young Learners (YLE), disponibile pe trei niveluri: Starters, Movers și Flyers.

Contactează-ne

Școala Gimnazială Kids Palace

Strada Obolului nr. 10
Sector 4, București

0722.612.031
contact@kidspalace.ro

Profesori și echipă

Prof. Limba Engleză Alina Mengai

Psiholog Laura Goran

Prof. înv. preșcolar Adriana Spînu

Tarife și program
Activități opționale
Transport
Înscriere

Programul de bază 12.00 – 18.00

Programul include: preluarea și transportul copiilor de la școală, pregătirea temelor, pregătire suplimentară la disciplinele “Comunicare în limba română” și “Matematică”, prânzul și gustarea de după-amiază.

Tarif: 320 euro/lună

Elevii au ocazia să își identifice și să își dezvolte pasiunile în cadrul ofertei de cluburi opționale din programul de după-amiază.  Acestea variază în funcție de specificul și alegerile diferitelor generații de elevi: limba englezaă, limba germană, limba franceză, informatică, public speaking, șah, handbal, dans, aikido, pian, actorie, pictură, etc.

La KIDS PALACE, organizăm tabăra de schi în luna februarie și tabăra de vară, la finalul lunii iunie, tabere la care pot participa și copiii înscriși la programul de afterschool.

Școala Gimnazială KIDS PALACE are în dotare microbuze și poate asigura transportul copilului de la/ și către domiciliu (în zona institutiei), după cum urmează:

Zona 1 (pana in 2 km): 250 lei;  
Zona 2 (intre 2 si 4 km): 350 lei;   
Zona 3 (intre 4 si 6 km): 450 lei.

Pentru înscriere, primul pas pe care îl propunem este să ne cunoaștem. Admiterea în școală este condiționată de un interviu cu reprezentanții școlii.

Pentru înscriere, veți avea nevoie să completați fișa de înscriere, să semnați contractul de școlarizare și să achitați taxa corespunzătoare programului  școlar pentru care ați optat.

Actele necesare sunt: copie după certificatul de naștere și carnetul de vaccinări al copilului, copie după cărțile de identitate ale părinților.

Programează o vizită și hai să ne cunoaștem! Vino să descoperi cea mai modernă instituție de învățământ din sectorul 4!

Autorizații și Acreditări

În urma evaluării  Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar,
Școala Gimnazială KIDS PALACE este o instituție de învățământ acreditată de Ministerul Educației, în baza Ordinului nr. 4558 din 07.08.2017 emis de Ministerul Educației.

Școala Gimnazială KIDS PALACE deține autorizații de securitate la incendiu, autorizație sanitară, autorizație sanitar – veterinară.

KIDS PALACE este școală asociată UNESCO, membră în UNESCO Associated Schools Project Network.

KIDS PALACE este membră a Consiliului Britanic în ceea ce privește programul de certificare a competențelor de limba engleză Cambridge.

Afterschool Kids Palace în imagini

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai placuta!