Ziua Mondială a Radioului

Societatea zilelor noastre se află într-o permanentă transformare, modernizare! Elevii sunt tot mai atrași de mediul online, informația fiind mai accesibilă lor în acest mod!

Plecând de la aceasta premisă, Kids Palace – Școală Gimnazială cu nivel gimnazial, primar si preșcolar  propune concursul KIDS PODCAST. Astfel, începând cu luna decembrie, elevii își vor putea pune în valoare competențele-cheie, creativitatea, imaginația, în tratarea temelor actuale ale perioadei noastre, în scop informativ-educativ, sub forma realizării unor podcasturi pe diferite teme!

Concursul cuprinde 3 etape:

– Învăț și creez

– Interviu

– Capsula timpului

Încurajăm elevii să-și exprime opiniile, să dezbată teme de interes, pe mai multe domenii, să găsească soluții și să creeze aplicații ce facilitează învățarea noțiunilor predate de profesori!

Vrei sa fii și tu un elev Kids Podcast?

Trimite un email la comunicare@kidspalace.ro și solicită mai multe detalii despre proiect!

Ziua Mondială a Radioului la Europa FM și Virgin Radio

Ziua Mondială a Radioului atrage atenția, în fiecare an, asupra importanței lui ca mijloc de comunicare.
În urma vizitei noastre la Radio Europa FM și Virgin Radio Romania, elevii Școlii Gimnaziale Kids Palace cred că oamenii din spatele radioului au o responsabilitate imensă în alegerea conținutului pe care îl difuzează, în procesul de documentare și transmitere a informației!
Mulțumim, Radio Europa FM și Virgin Radio Romania pentru primirea călduroasă oferită!

Leave a Reply

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai placuta!