Consiliul elevilor  – An școlar 2021 -2022

Dragi elevi ai Școlii Gimnaziale Kids Palace,

Eu sunt Ilinca, elevă în clasa a V-a și mă bucur că fac parte din familia Kids Palace. Anul acesta am onoarea să fiu Președintele Consiliului Elevilor, prin urmare vă reprezint interesele.

În acest articol, vă voi împărtăși experiența mea.

Am crescut în această școală și am progresat împreună, aș putea spune. 

Călătoria mea aici a început încă din grădiniță. 

Fiecare educatoare, învățătoare sau profesor pe care i-am avut la clasă au avut un rol în formarea mea și a colegilor mei. Am legat prietenii, am râs, am aflat lucruri interesante cu mijloace moderne de învățare.

Apreciez atmosfera prietenoasă și atitudinea încurajatoare a personalului, precum și faptul că am învățat să cooperez, am învățat ce înseamnă lucrul în echipă și ce înseamnă să duc la bun sfârșit proiecte dificile. 

Să nu uit de evenimentele caritabile în care școala s-a implicat, de serbările de sfârșit de an, de excursiile din care am rămas cu amintiri frumoase, de tabere. 

Cel mai important pentru mine este că vin la școală cu plăcere, că temele nu sunt o povară, că testele nu mă sperie (bine, poate puțin) și cred că acesta este rolul cel mai important al școlii, să determine elevii să vină cu bucurie la școală.

Nu pot să vă vorbesc din propria mea experiență despre diferențele dintre învățământul privat și cel de stat, dar cred că părinții mei au optat pentru a continua studiile în învățământul privat, deoarece este  mai bine adaptat realităților din ziua de astăzi și ne formează mai bine competențele de care avem nevoie pentru viitor. 

Apreciez efortul tuturor și sper ca toți să aveți succes în ceea ce faceți!

“Se spune că intelectul este dat omului ca să cunoască adevărul. Intelectul este dat omului, după părerea mea, nu ca să cunoască adevărul ci ca să primească adevărul”.

Petre Țuțea

Leave a Reply

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai placuta!