Festivalul Dovleacului – 22.10.2021 – nivel preșcolar

Toamna, anotimpul culorilor, regina recoltelor, răspândeşte în jur aroma amintirilor din trecut, emoţia unui nou început şi, totodată, a unui sfârşit. In acest sens Scoala Gimnaziala Kids Palace organizeaza FESTIVALUL DOVLEACULUI, eveniment care se bucura de un real succes atât în rândul elevilor, profesorilor, cât şi în rândul părinţilor.

Festivalul şi-a deschis porţile în 18 octombrie şi s-a desfăşurat timp de o săptămână culminând cu „Ziua dovleacului”, în data de 22 octombrie.

Această activitate extracurriculară vine în întâmpinarea elevilor ca o modalitate eficientă de iniţiere în cunoaştere, de formare culturală a elevilor, de punere în valoare a unor abilităţi de care dau dovadă şi are ca obiectiv general dezvoltarea abilităţilor de comunicare, de relaţionare şi de lucru în echipă, prin antrenarea elevilor, a cadrelor didactice, a părinţilor şi a unor membri ai comunităţii locale în derularea unor activităţi educative, de creaţie şi de cultură. Obiectivele specifice se referă la folosirea darurilor naturii în crearea unor produse noi; dezvoltarea şi stimularea expresivităţii, imaginaţiei şi a creativităţii elevilor; valorificarea expe-rienţei cadrelor didactice în abordarea activităţilor extracurriculare; organizarea unei expoziţii, a programului artistic în timpul cărora să fie valorificate atât cunoştinţele dobândite pe parcursul activităţilor tematice, cât şi a lucrărilor realizate; încurajarea iniţiativei individuale şi de grup.

Leave a Reply

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai placuta!